pirmadienis, spalio 24, 2011

Maljorka 7 diena


Sveiki. Siandien paskutine diena pilna diena Maljorkoje. Ir paskutine naktis. Is ryto vaziavome i botanikos parka, vakare trumpam uzsukome i parduotuve. Skania vakariene paruose Linas ;) Merginos buvo trumpam vakare isbegusios po miesteli pasizvalgyt. Labai daug ko parasyt neturime. Liko tik viena diena rytoj iki 19 val (Lietuvos laiku iki 20 val) ir jau busime oro uoste.
Lygiai 21 val turime skrydi i Italija (Bergama) tad rytoj turbut nieko ir nebeparasysiu. Likusi laika praleisime prie juros jei leis oras, kuris tikrai gana palankus buvo nors paskutinius du vakarus ir pakyla vejas su lietum bei griaustiniais. Diena visgi turejome 24 laipsnius silumos tad tiems kurie planuos ateityje keliones cia galima drasiai sakyt kad prisimins atvyke Lietuviskas vasaras ;)
Kaip visad nuotraukos is botanikos sodo, kuris uzima 12 ha plota, padalintas i tris dalis: kaktusu parkas vaismedziai ir tropikai. Beje gryztant uzsukome i netoliese esanti papludimi ir pasijutom kaip Lietuvoj. Radome kopas su smeliu! Linkejimai visiems ;)

















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą