penktadienis, lapkričio 30, 2012

Šešta ir paskutinė diena Londone


Sveiki,

Taigi, rytas prasidėjo anksti.Mūsų Zosele paniškai bandė susitalpint viską į lagaminą.Ji pirmoji turi išvykti į Viktorijos stotį.beveik gavosi situacija tokia, kaip ir Lince sake. Viena ant lagamino sėdi, kita jį bando užsegti. Valio... Pavyko.. tik neaišku ar  viskas bus gera su svoriu.




Nubėgame paskutinų pusryčių, Algina pareigingai dar sutepa po sumuštinį  į kelionę, juk gryšim tik vakare visai...Taigi, begam su Asta išlydėt Zoskos, ir  tvarkytis savo daiktų.Pirma valandą turi atvažiuot Maiklas mūsų pasiimt ir nuvežt į aereuostą .Liūdna šiandien  kad reikia išvažiuoti, bet kartu ir jaučiam nuovargį.Susitvarkę ir  palikę apačioje savo lagaminus, išėjom pasivaikščiot aplinkui..Radom daug visokių kavinukių, parduotuvėlių, Dar ir Padingtono  geležinkelio stotis šalia.
  Šeštadienis, tai Londono gatvelėmis rieda daug mašinų

.Nerimaujame ar spėsimį Lutono aereuostą.Sėdim mašinoj, Maiklas tauškia angliškai, Agnė bando jam palaikyt kompaniją, kalba, nors akys merkiasi.Vžiuojam lėtai, rodos neišssikrapštom niekaip iš Londono centro.Na.. bet turiu nuramint, spėjom laiku.Asta labai nerimavo, kaip čia bus su bagažu, ir kaip praeisim "čekiną", TODĖL LABAI SKUBĖJO Į PRIEKĮ.Taigi praėjom visu punktus svarbiausia šypsotis(arne Zoska??) ir tikrai niekam neužkliūsi.Pasireguliavę savo bagažą, sugebėjome taip tikslai jį sutalpinti.Kad gavosi visoms tiksliai bendras15kg, ir kiekvienai po 10kg.
Na ką jau tuoj lipsim į lėktuvą.Gryžtant atgal iš Lodono , girdim  vien lietuviškai bešnekančius tautiečius...Jie irgi gryžta namo...į Lietuvą.Kadangi mus kamuoja nuovargis, ir miego trūkumas, krentam ir galvas surėmę užmiegam.. saldžiu miegu..


.Prabudom , jau kai pranešė kad lėktuvas leidžiasi...Valio.. nusileidom.. Oras pro langą matom nekoks.. Sninga, ar lyja...Paplojom visi  sėkmingai nusileidę, ir skubam ...skubam .. namo pas saviškius...Tai tokia ta mūsų kelionė.Ačiū už dėmesį.Sudie...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą