ketvirtadienis, kovo 26, 2009

Puerto Rico 2 diena

Prabudome labai anksti, nes pasidare karsta. Iskart isijungeme kondicionieriu, nes nakciai palikt nenorejome, nes labai garsiai uze ;) Taigi nieko nelauke, susidejome fotoaparata, laptopa bei keleta smulkmenu issiruoseme i Old San Juan (senamiesti). Vietiniai paaiskino kkad pigiausia iki ten nusigaut su autobusu A5 (0,75$), kai taxi kainuoja apie 20$.




Nieko nelauke nusprendeme dar pries isvaziuojant i senamiesti nueiti iki pliazo, nes jis tik kokie 200 metru nuo musu viezbutuko.






Ir po to i senamiesti! Pralaukeme gal kokia valanda nes is pradziu gaalvojau kad autobusas 85-tas, o pasirodo A5. Vietiniai pasake taip neaiskiai  kad viena A5 autobusa netycia praleidome :))
Mus atveze i senamiiescio centra - autobusu stoti. Nuo jos kazkaip pagal nuojauta patraukeme didziausia gatve ir daejome iki Puerto Rico turizmo centro. Na ten jau prisirinkome visokiu brosiuru bei zemelapiu, nes musu nelaimei viesbutyje palikome ir knygute, ir kepures ir krema nuo saules :( Isivaizduokite kokie  gryzome!! :)))
Zemiau imesiu keleta nuotraukeliu to, ka pamateme senamiestyje. Galiu pasakyti kad senamiestis gan didelis su labai siauromis gatvelemis, fontanais, parkeliais ir t.t. Man zinoma labiausiai patiko vietines merginos lendancios po fontanais (pamatysit nuotraukoj), alginai turbut MCDonaldas :)))


Palei apsaugos siena


Vienas is El Moro boksteliu

Bacardi gamykla visai arti

Pavesyje

Vienas is paminklu


Ir dar kelios foto:

El Moro
Mergyynos O!

Mergyynos ogogo!!!

Mokyklinis autobusas

Taigi tiek siai dienai. Kita diena suplanavome aplankytio prekybos centra didesni, Condado kvartala, bei vel i senamiesti nes Algina negali praleisti progos apsipirkti pigiau nei Lietuvoje :))
Laukit tesinio!

3 komentarai:

  1. Man ne apsipirkt pigiau norisi, tas Jonas meluoja cia, bet nusipirkt kamera, kuria jis pazadejo nupirkt jau londone, nes svaras krites yra, tipo bus pigiau.... Tai mane taip nervina, tokios vietos, toks grozis, palmes, o nufilmuot negaliu....Uh...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jei ka, tai cia Alginos komentaras virsuj buvo :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. nu jau mes taip ir supratom. O kas blogai, jei ir apsipirkt, naudokis proga :) Na kol kameros neturit tada tik fotkinkit, fotkinkit ir fotkinkit. Pavydziu tos silumeles :D Beje mokyklinis autobusiukas gerai atrodo :) O Bacardi gamyklele tikrai ranka pasiekiama :) Jau sito gerimuko turbut neturetu ten trukt :D

    AtsakytiPanaikinti