sekmadienis, balandžio 05, 2009

Niagaros kriokliai 11 diena

Kagi, atsikele ir papusryciave - vel sokome i masina ir i kelione. Laukia dar tolimas kelias - pasirodo apie 300 km. Nuvaziavus apie 100 km ir ilindus labiau i kalnus, mus netiketai pasitiko sniegas! Na sito tai nesitikejau.. Teko vaziuot atsargiau ir ilgiau siektiek.

Pravaziavome Buffalo miesta


Ir uz jo netrukus privaziavome Niagara falls! Yeeee mes jau vietoje!

Nieko nelauke puoleme ieskot kur ir ka ziuret ir netiketai pakliuvome i "spastus". Zodziu mus uzliuliavo graziais zodeliais pasiulydami tura po krioklius, kartu aplankant niagaros hidroelektrine. O kad tenai nueit irr paziuret i krioklius nemokamai taip ir nepasake :)) Zodziu apturejom tura. Na bet ka norejom - ta aplankem ir net gi daugiau. Siek tiek nuvyle mane vaizdas, nes maciau, kad is Kanados puses jis buvo zyymiai ispudingesnis!




Kanada visai salia! Tik kitoj upes pusej :)

Ziema Niagaros kriokliuoe susidaro sniegas ir ledas, kuris formuoja va tookius sniego kalnus :)





Hidro elektrineje Algina studijuoja kaip veikia magnetai :)

O cia bando ijungti saldytuva, taciau isejo tik lempute uzdegti :-))


Niagaros maketas

Nu nors vienoj fotkej kartu :-)

Na ir pabaigai paskutinis kadras pries isvaziuojant is sio salto (tiesiogine prasme) miesto. Nusalom rankas ir veida taip pat kaip Puerto Rike idegem :-))

Velgi, pliusas uzdetas! Laukia sekantis isbandymas - kelione iki Niujorko! Nusprendem gryzti i Washingtona per ji, nes aplankyt jo nebuvo laiko. Dabar turim masina, reikia susirasti kur apsistot siame ispudingame mieste ir rytoj ji aplankyt. Nuvaziavome apie 200 km tad liko dar apie 400. Turetume pasiekti Niujorka po pietu tad gal pavyks pamatyt jei ne dienini tai bent naktini Niujorka! Tiek ziniu siandien. Iki miellieji! Linkejimai visiems!

Jonas


6 komentarai:

  1. Nu va ir aš jau perskaičiau viską :) Linkėjimai iš saulėtų Mažeikių..:))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Užsisubscribinau sėkmingai ir dabar tai jau visi jūsų tolimesni žingsniai bus sekami...;))

    AtsakytiPanaikinti
  3. tai va,ta AMERIKA geras krastas-nori ziemos,prasau ir yra,nori vasaros -vel yra.man patinka jau Amerika is jusu aprasymu ir fotkiu.geru ispudziu vel ir lauksim kitu keliones aprasymu.good luck!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dekui uz linkejimus :) Kaip tavo koncertinis turas pavyko ? :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. koncertinis turas aukštumoj, oras nenusisekė, bet koncas atpirko viską: http://img87.imageshack.us/img87/3092/image047d.jpg

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nu jo :))) Nuotraukoj atrodo ispudinga :))

    AtsakytiPanaikinti