pirmadienis, balandžio 18, 2011

5 diena Tenerifej. Shopinames ir pliazinames


Sveiki, siandien ner ka rasyt, kadangi rytas vel karstos dienos nezada. Nustebino Algina, atsikelusi anksciau ir isbegusi pabegiot pakrante. Papusryciave nusprendem i labiausiai kurortini miesteli Playa Las Americas nulekt uz 18 km. Planas apeit parduotuves bei aplankyt papludimi.
Na parduotuves mazdaug apejom. Labai daug kvepalu ir garsiu firmu drabuziu parduotuviu. Jei kalbet apie technika, tai didziausi technikos ekspertai - indai. Pardavineja viska, panasiai kaip ir turguj. Paklausiau ar turi odini dekla galaxy tab plansetiniam kompiuteriui, tai atsakymas buvo: Cia neturiu, bet uz 10 minuciu bus :))) Spekit ar as gryzau uz 10 min? :) Zodziu aplankius keleta tokiu parduotuviu, nusivyliau. O sakoma, kad cia dutty free zona. Kitkas taip pat nelabai pigu, galbut, kad labiausiai turistai zuja aplink. Uztat po to atsigavom prie atlanto vandenyno... :) Vanduo labai labai surus ir bangos dideles, uztenka keleta metru ibrist :) Beje po pietu dar labiau pasitaise. Galima sakyt, kad oru prognozes ne is tolo neatitinka realybes. Jau darosi per karsta, ir as jau rimtai svarstau nesiskust barzdos, kad nenudegciau veido :))) Tiek siandiena, fotkes kaip visad virsuj, atia!













3 komentarai:

  1. Jonai, gali barzda pasiskust vietomis, gausis kaip dekopazas, tiks velykoms :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Cia ir neidegus menas gaunasi. Super ideja!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na ten (tam pačiam miestelyje) elektronikos kainos man pasirode labai neblogos (už LT gal 30% pigiau). Jau norėjau žmonai foto aparatą pirkt, bet ji atsisakė (o pardavėjas dar bandė mane sulaikyt, nuolaidas siūlė...)
    ;-)

    AtsakytiPanaikinti