penktadienis, balandžio 22, 2011

8 diena Tenerifeje. Tingim


Sveiki, siandien nusprendem patinget, tad iki pietu prasivartem namie bei plaukiojom su Benu baseine. Algina labai graziai sutvarke namus. Po pietu nulekem i poilsiautoju kurorta Adeje miestelyje, aplankem viena is didesniu prekybos centru, bei pasivaiksciojom po pakranteje esancias mazas parduotuveles.
Visgi labai priekabus prekeiviai cia is afrikos. Vaiksto nesini daugybe pigiu apyrankiu bei akiniu. Vakar vienas Alginai ciulbejo kaip jai tiktu apyranke tik uz 8 eurus. Pasakiau kad ji ir uz 5 eur nepirktu. Tai iskart klausimas, kiek pasiruose moket? Atiduotu uz 4. O jau atsisveikinant sake kad galutine kaina 3 eurai. Susigundytume jei nebutume nusipirke tokios apyrankes uz eura pries dvi dienas turgelyje :)).
Dar apie zmones. Vakar klausiau kas ta geltona nuotraukoje su vaiku. Atsakymas - Paksaite su seima. Ir dar vakar sutikom labai kazkur matyta pagyvenusi zmogu. Kai prakalbom su Benu salia lietuviskai jis uzkalbino, Lietuviai? Atsakem taip. Tai tada ponas Algimantas Cekuolis Benui pasake: labas lietuviuk :)) Va kokiu zymiu zmoniu cia galima sutikt.
Siandien paskutine diena cia Tenerifeje, tad vaziuosim i rytine pakrante. Turetume dar kazka idomaus pamatyt. Beje siandien vakare baigiasi musu internetas, tad gali but, kad dar vakare ikelsim paskutini irasa. Ir jau susimatysim Lietuvoj. Iki!





2 komentarai:

  1. Šiurpulikai nupurto pamačius jus tokius įdegusius ir dar besimaudančius :-) Super!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Juk karsta, 26silumos, kaip gali nesimaudyt... tik per bangas ir sokinet...

    AtsakytiPanaikinti