trečiadienis, spalio 19, 2011

Maljorka - 2 diena


Sveiki ir vel ;) Siandien ryte atsikelem apie 10-11 val kadangi vakar turbut miegot nuejom apie 2 nakties :)) ir laabai skaniai papusryciavom. Linas pagamino super kiausiniene. Ismiegojom visi puikiai taciau liko vakar vienas nesutvarkytas reikalas - uzsikisusi virtuves kriaukle. Personalas pazadejo kad siandien iki 12 viskas bus sutvarkyta taciau niekas nepasirode.
Ejau aiskintis, tai gavom kita kambari 9 aukste, tik uzmirsau jau siandien nufotkint koks vaizdas per terasa ;) Taigi su butu susitvakem ir kadangi oras buvo puikus ( turbut apie 25 laipsnius tai iskart nuejom prie juros pasidegint kazkiek. Pirma karta ibridau i vidurzemio jura, vanduo pakankamai siltas, turbut apie kokius 20 laipsniu, skaidrus ir... su MEDUSOM! Ju aisku nedaug, tik viena kita ir tai reikia stengtis bebraidant pamatyt, taciau uzteko man 5 minuciu vandeni begulint zemyn nugara papluduriuot ir lyg kazkas butu karsta lygintuva pridejes prie nugaros. Nukrate visa kuna, kai puoliau kapanotis i kranta :))) Islipus lyg butu kazkas adatom bades nugara. Teko pakentet kokias pora valandu kol skausmas atslugo. Liko dabar tik pusles - jei neprisilieciu tai beveik ir nebejauciu :) Taigi gryze is juros ukiskai pavalgem namie gaminto maisto ir nulekem i Palma (Maljorkos sostine). Cia praleidon turbut kokias 3-4 val. Siek tiek pavaiksciojom senamiestyje aplankem ispudingo dydzio katedra. Labai suzavejo aplink katedra israizgiotos mazos gatveles, kuriomis vaikstinejom jau sutemus. Nuotrauku sykarta labai nedaug, nes fotkinom su fotoaparatu, o as cia viska rasineju is telefono, tai kiek padariau - imetu. Reiks daugiau paveiksluot su telefonu ;) Visiems linkejimai!





2 komentarai:

  1. Ponas, kodėl rašote nenuosekliai ir praleidote vieną dieną? :)) Kokiu būdu iš Bergamo atsidurėte Maljorkoje, skaitytojas lieka nesužinojęs

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nebuvo ką parašyt ;) Atsikėlėm ir iškart į oro uostą.

    AtsakytiPanaikinti