šeštadienis, lapkričio 24, 2012

Ketvirta diena.Londonas



Rytas nieko gero nežadėjo, lyjo lietus ir siautė uraganinis vėjas, tad  ilgokai blaškėmės po metro, besimokindamos kaip reikia nuvažiuoti į vieną ar kitą vietą.



Trumpa informacija kitiems norintiems savarankiškai važiuot metro, tai dienai bilietukas kainuoja 7 svarai, ir važinėkis po Londoną pirmyn atgal nors ir visą dieną, iki vakaro 24 val.
Taigi, merginoms, vis dar ilgai iš galvos neišėjo tie "šopai", todėl aplankėm dar kelias parduotuvėles, ir pasukom į Soho , vadinamą kiniečių kvartalą.Čia ir prasidėjo linksmybės, nes beveik nebematėm nei vieno anglo, o vien tik "čiurkos"aplinkui  


.Agnė vis blaškėsi paragaut kokio įdomesnio kiniečių maisto, 
bet kadangi mes jai  kompanijos nepalaikėm, tai  liko tik Mac'donaldas  mūsų meniu...


    Paskui pasukom į Regento gatvę, kuri jau pasipuošusi Kalėdoms, ir  visur alsuoja ta dvasia.Asta labai ieškojo TK Max padruotuves, kur norėjo dar apsishopinti ir nusipirkti kokį  vardinį rūbelį.Bet ten tokia klaidi ta gatvė, kad sukom ratus, ir vis gryždavom į tą pačią vietą.Trūko kantrybė, nusprendėm, kad užteks mums tų parduotuvių ir pasukom namų link, nes reikėjo pasiruošt vakarui į naktinį "Salsą klubą".
Taigi,kadangi gryžom vos kojas pavilkdamos,nuovargis buvo nerealus, bet galutinis tikslas -nueiti į klubą.Truputėlį numigom, atsigavom, ir  pradėjom puoštis.Jautėm, kad galim ant sutarto laiko nespėti.Jolanta mūsų jau  laukė nuo  21 val, bet mes pavėlavom,tad dar kartą įsitikinom,kaip Jolanta sakė  kad "Londonas čia ne Šeduva Jums , greit nenubėgsi. 


 Taigi Salsos klube padarėm apšilimą, kažkoks nerealiai skanus alus buvo...



Kai kas paskui jo net 7 buteliukus išgėrė..., ir pasinėrėm į Salsos šokio ritmą.Tiesiog nerealus atsipalaidavimas, niekas čia  nekreipia dėmesio, jei šokt nemoki, tiesiog ir vietoj pamokina...


Laikas bėgo pastebimai greitai, kad net nesupratom, kad jau 3 val nakties.Namo gryžt metro jau nebegalima, nes jie važiuoja tik iki 24val, dar   gryžom taksi. Rytoj net neplanuojam keltis į pusryčius, nes po šokių reikia "pabūti  su savimi", pailsėti .. Tad iki rytojaus...

7 komentarai:

  1. Ketvirtą dieną pramiegojot, kad tuščia? :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. oj ne ne ne:) kompas biski sustreikavo,bet bus istaisyta viskas ir toliau galesit pamatyti musu nuotykius Londone nr 4 diena:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. oj faina viskas buvo:) o alus vadinosi "Desperados" -mmmmmmmmmmmm tikras skanumelis,karta paragaves...negali sustot:)salsa.........:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Va va....kas žino pavadinimą, tas ir žino,tas ir....

    AtsakytiPanaikinti
  5. tesiu Alginos sakini...tas ir...isgeria 7 buteliukus:)))))blemba,kaip faina buvo:)uztai po to,buvau,pusles sprogimo cempione:DDDDD super dienos,super viskas:)....

    AtsakytiPanaikinti
  6. valio, DESPERADOS yra ir Lietuvoj.. tikslaiu Klaipedoj...Radom su Asta...

    AtsakytiPanaikinti