šeštadienis, balandžio 04, 2015

Salt Lake City - Šopai

Rytas prasidėjo ne taip anksti kaip visada. Leidom sau biški pailsėt po aktyvaus važiavimo, kėlimosi anksti ryte. Susitarėm kad šiandien shopinsimės, o vakare Elona visus pakvietė pas save pagrilinti, pagaliau nors kiek normalesnio maisto paragauti, taigi diena vėl suplanuota. Taigi gavom rekomendacijas į kelias parduotuves, kur yra išpardavimai ir išlėkėm. Iš pat pradžių skyrėm po valandėlę parduotruvėj, bet  labaigreit pamatėm, kad laiko mums per mažai. Akys raibsta nuo prekių  gausos, tikrai ir ne taip brangu. Bet kaip visada, protas sako, o gal dar kitoj pardėj rasim pigiau. Merginoms reikia kaip visada žymiai daugiau laiko, tad jau rezgam planą, kaip visur suspėt, tad pasiskirsom - vaikinai į Bes Bay (aparatūros parduotuvę), merginos šluoja Ross ir T*J MAX parduotuves. Dar vienam dideliam Dillars centre randam ieškota Victoria Secret ir Sehora parduotuves. Taigi kaip didelė dalis moteriškių, visos merginos pasinešam  į tas parduotuves. Akys visko nori, kainos kandžiojasi, bet vis tiek nusiperkam. Didesniam prekybos centre prekių daug, bet kainos tikrai nemažos, tad viską apžiūrėję lekiam į lauką įkvėpt pavasario gaivos, pasigrožėt žydinčiais medžiais. Pagaliau susitinkamsu vaikinais ir visos choru prašom kad  dar nuvežtų į ROSS parduotuvę, ten mums labai patiko.

Vakarop ruošiantis pas Elona ieškojom kur nusipirkti kokio brendžio, bet deja čia Salt lake City bendrose parduotuvėse neparduoda nei alaus, nei brendžio.Visas alkoholis kuris yra stipresnis parduodamas atskirose parduotuvėse.Visur čia prašo dokumento, nors ir  atrodai žmogus ne paauglys, vis tiek turi pateikti dokumentą. Vakare susirenkam pas Elona ateina kaimynai, ir dar viena  jos draugė lietuvė, kuri jau irgi Amerikoj daugiau nei 20 metų. Rodos vakarėlis įgauna pagreitį, visi kalba, dalinasi mintim įspūdžiais ir gyvenimo patirtimi. Štai ir dar viena mūsų diena eina į pabaigą. Ačiū Elonai už vaišingumą, nerealiai skanią mėsytę, salotas ir sukurtą gerą atmosferą.


3 komentarai:

  1. Although American roulette has an additional betting alternative, double zero brings the house edge right down to down to} 95%. Players shouldn't take away successful wagers or place new bets till all winners have been paid. After the roulette desk is cleared, the vendor announces, "Place your bets," signaling the 점보카지노 start of a new new} game.

    AtsakytiPanaikinti