penktadienis, kovo 27, 2009

Puerto Rico 3 diena

Kagi, atostogos tesiasi! Siandien miegu pasilepinome ilgiau ir i miesta neskubejome. Tik apie 11 val issiruoseme i miesta pries tai uzsuke pavalgyti i Wendy's (baigiame isbandyti visas greito maisto uzeigas). Dar karta noriu pasakyti, kad nuozirdziai rekomenduoju visiems planuojantiems atvykti cia, isbandyti vietini autobusu transporta. Tik cia  galima pajusti kaip gyvena vietos gyventojai.
Vaziuoja autobusais ir seni ir jauni, ir mums buvo labai keista, kad vos ilipe jie su visais sveikinasi bei sneka apie viska. Geriausia buvo, kai ilipo viena panele ir neturedama pinigu pakstelejo vairuotojui i zanda :))) Islipant irgi pabuciavo uz tai, kad sustojo ne stoteleje :)  Ir sneka visi greitai garsiai bei ispaniskai. Zinoma angliskai su jais susikalbeti taip pat imanoma.  Siandien daugiau pavaikstinejome po parduotuves, apziurejome keleta zymiu pastatu bei paminklu, uzejome i pati prabangiausia Sheraton viesbuti, kuriame buvo Herz masinu nuomos kompanija, bei suderinome masinos nuomos reikalus bei pasiemimo vieta (ja pakeiteme, nes del miesto nezinojimo buvau issinuomaves masina visai kitame miesto gale ir nezinia kaip buciau rades). Taigi liko tik susidelioti galutinius taskus kelionei aplink sala su masina. Ir dar -  ziauriai skaudejo oda, kuria vakar nudegeme :))

Dar keletas nuotraukyciu paivairinimui:

San Juan senamiestyje


Prie Sheraton viesbucio

Dar Lietuvoj planuodami kelione galvojome, kad butu gerai uzsisakyt kruiza po karibu jura. Tai butume plaukioje su va tookiu laiveliu :)

Viesbutuko kiemelyje

O cia tik atsikelus isejau i lauka perskaityt el. pasto (visgi nemokamas WiFi valdo!)

Tiek siai dienai foto reportazu. Dabar va baigiu rasyt, o Algina baigia maudytis baseine, is kurio nebenori islipt nes lauke jau salta jai :)) Naktys cia tokios pat siltos kaip pas mus vasara dienos :)


7 komentarai:

  1. Faina jums ten.Ir mudu su Benuku noretume.Gero tolimesnio poilsio.

    AtsakytiPanaikinti
  2. na idege, kaip veziukai :) Nieko keisto, jog Algina pagauni nufotkint pavesiuose, isivaizduoju, jog ant saules iskept galima :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. na idege, kaip veziukai :) Nieko keisto jog Algina pagauni nufotkint pavesiuose, isivaizduoju, jog ant saules iskept galima :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. jau viena pirkini matau, marskineliai Puerto Rico :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. O kur Jūsų įspūdžiai is kitų dienų.Mes jau 2 dienos neturim naujienų. Nerimaujam jau.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Na Jūsų nesulaukiam .Kur kiti Jūsų kelionės įspūdžaiai?

    AtsakytiPanaikinti
  7. Atsiliepkite. Kur Jūs?

    AtsakytiPanaikinti