trečiadienis, lapkričio 21, 2012

Londonas. Pirma diena

Na , nors ir labai nerimavom, bet Vilniaus orouoste viskas buvo gerai. Praėjom visus "čekinimus",apsilankėm lietuviškoj Dutty free, susipažinom su kvepalų naujovėm, ir ramiai stojom į eilę, kad patekt į lėktuvą.Lėktuve is buvo beveik visi lietuviai, tai supratom, kad skrendam beveik į lietuvių pilną miestą.
Skrydis nebuvo ilgas, bet jau jautėm nuovargį.Truputėlį pasnaudėm lėktuve.Išlipus jau Lutono ororuoste mus pasitiko darganotas oras, purškė smulkus lietutis, gerai kad mūsų jau laukė  tamsiaodis Maiklas, kurį mums atsiuntė Jolanta, kad mus nuvežtų iki viešbučio.Žinoma, be pagalbos turbūt būtume ir pasiklydę, kol traukiniu būtume nuvažiavę iki Londono. Taigi, greitai pasiekėm savo viešbutį Linden Hause Hotel, ir apsigyvenom  ketvirtam aukšte.Kambariukas nedidelis, bet visko čia pakankama.Ir kavos aparatas, ir fenas, ir telikas, ir tt. Taigi, mes dar ilgai kalbėjom,galvojom nuo ko pradėsim savo kelionę po Londoną...Ryte mūsų laukia pusryčiai, ir turėtų atvažiuoti Jolanta, supažindinti su Londono subtilybėm, kurių čia tikrai nemažai.Jau vien tai, kad vairuotojas sėdi kitoj pusėj nei pas mus, kelia daug minčių,,,:)Asta vos neatsisėdo prie vairo, galvodama, kad ten sėdi keleivis,bet greit atšoko, ištikta  šoko...pirminio...Važiuodamos žvalgėmės per langus, sunkiai suprasdamos eismo ir vairavimo subtilybes....Tai tiek, iš šios dienos.Iki rytojaus.

1 komentaras:

  1. Taigi reikėjo Astai sėst už vairo ir varyt, teises pasiėmėt :D Laukiam nuotraukų bent kelių, kad tikrai Londone esat :)))

    AtsakytiPanaikinti