pirmadienis, vasario 04, 2013

Gran Kanarija - pradžia.


Ką gi, atėjo laikas dar vienai kelionei, dar vienam jos aprašymui.
Darosi jau tradicija šaltu metų laiku važiuoti paatostogauti. Pailsėt yra du būdai: slidinėti arba šildytis saulutėje. Nebe paslaptis, kad aš priklausau žmonių grupei, kuri renkasi antrą variantą.

Dar gruodžio pradžioj buvo nuspręsta aplankyti kitą Kanarų salą (Tenerifėje jau buvome), tad pigių bilietų gaudymas truko maždaug dvi savaites. Gruodžio viduryje pavyko prigriebti bilietą už 580 Lt žmogui į Gran Kanariją. Kagi, dar geriau, kažkur skaičiau, kad ji yra viena šilčiausių iš visų salų. Kaip ir visad, mus skraidina Ryanair.
Iki naujųjų metų jau susiradome gyvenamą vietą - užsisakėme atskirus apartamentus viename iš poilsio centrų - Bahia Feliz. Apie 5 minutės kelio automobiliu iki garsiųjų Maspalomas kopų. Apartamentai nedideli, du miegami kambariai, virtuvė ir nuosava terasa. 9 naktys kainavo 500 Eur keturiems suaugusiems ir vaikui. Mašinos nuoma 119 Eur 10 dienų, pigiau nei Lietuvoje (12 Eur parai). Ačiū galima pasakyti www.doyouspain.com. Štai ir visi kelionės formalumai išspręsti. Neapsakomas džiaugsmas važiuoti Vilniaus gatvėmis, pilnomis sniego ir spaudžiant šaltukui su mintimis, kad už 14 valandų būsi Lietuviškos vasaros šilumoje. Tikiuosi, kad oro prognozės nemeluoja ir rasime tenai 24 o gal ir daugiau laipsnių šilumos.
Nepaslaptis, kad labiausiai šios kelionės laukia Benas :) Vis ir čiauška, kaip tik atvažiavęs šoks į baseiną, kuris sprendžiant pagal nuotraukas turėtų būti milžiniškas.
Tokia vat pradžia. Šį dienoraštį rašau lėktuve, nes daugiau ir nėra ką čia veikt. Beje skrendant į Barseloną kelionės gale kratė daugiau nei pusvalandį. Toks įspūdis, kad lėktuvas skrido mojuodamas sparnais ;)
Pirmieji tikrieji įspūdžiai bus vakare ;) Linkėjimai!
p.s. Beno naktis Barselonos oro uoste nuotraukoje ;)


4 komentarai:

  1. nu jo Benas kaip bomželis koks :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. laura, kai svajonė. ranka pasiekiama viskas iveikiama. Dziaugiames. Beno gelezine kantrybe. nes ne visi tai iveiktu, obeto vidury nakties ne taip jau ir svarbu. kaip atrodai

      Panaikinti
  2. laukiu tolimesniu aprasymu ir fotkiu...su palmem:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sutinku Algina su tavim:)kai reikia islaukti oro uoste visa nakti..tai nera lengva! o vaikai uzmiega bet kur ir bet kada:)

    AtsakytiPanaikinti