antradienis, balandžio 07, 2009

Hershey 13 diena

Sveiki!
Siandien nieko labai kazko naujo neturim papasakot. Atsikelus Niujorke pliaupe lietus, tad sirdyje labai dziugavome kad vakar viska spejome pamatyt. Vaziavom visa diena is Niujorko i Washingtona. Kaip ir planavome - padareme sioki toki lanksta is uzsukome i Hershey miesteli, kuriame gaminamas pats pats paciausias sokoladas visoje amerikoje :)) Na tai ir uzsukome mes tenai paziuret kaip tas sokoladas gaminamas, paragavome, kazkiek nupirkome lauktuvem :))
Siaip tai labai patiko viduje pastato vazineti traukinuku is vieno kambario i kita, kuriuose realiai galejai pamatyt kaip ir is ko daromas sokoladas, zingsnis po zingsnio. Gaila, kad issikrove fotiko baterija :( Bandziau daryt keleta fotkiu viduj, taciau nelabai gavosi. 



Veliau dar kiek pavaziavus pamateme salia kelio super prekybos centra WallMart'a. Na kaip nesustosi :-))) Tai cia dar paklaidziojom pora valandeliu ir po to viesbutuke apsistojom likus gal 20 km iki Washingtono. Ryt bandysim kazka pamatyt jei oras leis. Tiek sia diena ziniu, iki!

Jonas

5 komentarai:

  1. Na kiek suprantam čia nemazai tame maišelyje tų lauktuvių!Mažasis tai jau laukia jų!

    AtsakytiPanaikinti
  2. kas pirmas pasitiks tam turbut ir daugiausia lauktuviu klius;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. nu cia sujuokinot su komentarais :D o kaip bus su tais, kur nepasitiks, o visvien ju laukia :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Laura,mes turim sansa pirmosios pasitikti juos ir gauti dovanu- tereikia iki svedijos mums dasigauti,juk Algina su Jonu i lt gris per Svedija....xexexe

    AtsakytiPanaikinti
  5. :) nu tada viska nusines Agota, Agne,Igoris ir Chippa :) Zoska, jei suskraidytum paiimk daugiau tu sokoladuku :)

    AtsakytiPanaikinti